Foodimus France

Nederlandse consumenten zijn stijgende supermarktprijzen te slim af en bestellen massaal HelloFresh

Momenteel geeft helloFresh een korting tot €85. 
Deze korting is slechts een beperkte tijd geldig dus twijfel niet te lang.

Bestel nu en krijg de korting

Duizenden Nederlandse families zijn al overtuigd door deze lifehack 

HelloFresh zorgt voor revolutie in de Nederlandse keukens en levert heerlijke en gevarieerde maaltijden waardoor veel gezinnen nieuwe en exotische gerechten proberen die ze normaal niet snel zouden leren kennen. Daarnaast hebben Nederlandse gezinnen recent ontdekt wat ze kunnen doen om de stijgende supermarktprijzen te vermijden. Veel Nederlanders zijn gestart met HelloFresh. Onlangs werd duidelijk dat, terwijl de prijzen in de supermarkt blijven stijgen, de prijzen van HelloFresh boxen niet mee stijgen. Hierdoor besparen ze honderden euro per maand en ze moeten niet inboeten op kwaliteit en de smaak van maaltijden.

Bestel nu en krijg de korting

HelloFresh wil nog meer klanten overtuigen en geeft een uitzonderlijke korting op de eerste boxen

Je krijgt wekelijks verse, seizoensgebonden ingrediënten bij je thuis geleverd zonder dat je de inflatiekost moet betalen zoals in de supermarkt. Momenteel geeft HelloFresh ook €75 korting aan nieuwe klanten, waardoor je nog eens extra bespaart op je maaltijden. Kook vanaf nu lekkere, gezonde maaltijden die in een handomdraai klaar zijn, zonder langs de supermarkt te moeten. Al duizenden families zijn verrast door het gemak en de voordelen van HelloFresh:

Het is goedkoper dan in de supermarkt

Je kookt vers en gevarieerd

Je spaart tijd en geniet terug van het koken

De ingredienten zijn vers en helpen de locale economie

Bestel nu en krijg de korting

Hoe werkt HelloFresh? 

De korting op je eerste bestellingen van HelloFresh worden automatisch verrekend, en ook je leverkosten worden automatisch afgetrokken bij je bestelling. Je kan ook gemakkelijk je abonnement pauzeren of stopzetten. 
Het enige wat je moet doen is hieronder op je voorkeur klikken.

Bestel nu en krijg de korting

Voor wie is HelloFresh? 

Wie geen zin heeft of meermaals per week naar de supermarkt te moeten of niet opnieuw een diepvries pizza in de oven te steken. Of wie wil vermijden om weer maar eens de vraag te stellen ‘Wat zouden we vanavond klaarmaken?’ is HelloFresh een perfecte oplossing. Je schotelt lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden op tafel, zonder veel moeite te doen, en je spaart daarnaast ook honderden euro’s.

Bestel nu en krijg de korting


Publié

dans

par

Étiquettes :

Commentaires

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

fr_FRFrench